ANTHONY STRONG

& BARCELONA JAZZ ORQUESTRA

dissabte 17 de juny a les 21:00h       La Cate

Comprar entrades     (12€ · Socis de Joventuts Musicals 8€)

Anthony Strong Veu i piano

 

Saxos

Víctor DeDiego

Albert Abad

Xavier Figuerola

Jose Aladid

Jaume Badrenas

 

Trompetes

Matthew Simon

Ivó Oller

Alberto Pérez

Jaume Peña

 

Trombons

Dani Alonso

Jordi Giménez

Josep Tutusaus

Sergi Vergés

 

Nono Fernández Contrabaix

 

Jean Pierre Derouard Bateria

L’elegant britànic Anthony Strong canta i toca el piano amb una energia captivadora, mesclant magníficament temes originals amb clàssics del jazz.

 

La seva música impregnada de jazz, soul i blues, emociona i incita a moure els peus i ballar. Amb influències que van des de Frank Sinatra, Nat King Cole o Mel Tormé a Stevie Wonder, i de Harry Connick Jr. a Oscar Peterson, fa gaudir al públic amb una versió fresca, positiva i renovada dels grans temes de Broadway.

 

El músic ha assolit a Anglaterra l’estatus d’estrella gràcies a la publicació el 2011 de l’EP Delovely que va arribar al número 1 de les llistes de jazz del Regne Unit. I el seu darrer àlbum, Stepping Out, va ser també número 1 a iTunes. Ha actuat a grans festivals de Jazz d’arreu del món.

 

La coneguda big band Barcelona Jazz Orquestra interpretarà amb energia i calidesa els arranjaments d'Anthony Strong. La BJO està integrada per alguns dels millors especialistes de Jazz de Catalunya, i és considerada com una de les millors big bands d’Europa. Actua regularment a prestigiosos festivals acompanyant a cèlebres figures com Benny Golson, Frank Wess, Kurt Elling, Ann Hampton Callaway… i ha enregistrat 5 discos, amb Phil Woods, Nicholas Payton, Jesse Davis i Jon Faddis.